na foto, salchicha artesanal de tenreira, porco, porro e améndoas+crema de queixo con herbas frescas+brotes variados que o Paprica preparou con motivo do Arde Lucus 2013 |
O seu chef, Álvaro Villasante, formouse con xente de talla no mundo gastronómico, entre eles Sergi Arola e Ángel Palacios en “La Broche” (Miami) e Ramón Freixa en “Racó d’en Freixa" (Barcelona), e actualmente forma parte do Grupo Nove que reúne a grandes restauradores do país.
Nas súas propias palabras "a cociña do Paprica é creativa e cambiante, xogando sempre co producto de tempada, sen desbotar nengún producto: todos me din algo, eu adícome a sacarlles o mellor partido".
Ademáis, visitaránnos a banda de gaitas Zuncurrundullo (Castroverde) e Radio Rabiza, a cargo da compañía escénica Mircromina, emitirá en directo.
+info (lugar e horarios)
Seguimos!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario